Liittojen matkustajavakuutukset

0
1327

Tällä palstalla esitellään liittojen tarjoamia jäsenetuja, joista ensimmäisenä matkustaja- ja matkatavaravakuutukset. Vakuutuksista on esitelty keskeisimmät tiedot. Tarkat vakuutusehdot löydät liittojen kotisivuilta.

KNT:

Vapaa-ajan matkustajavakuutus

Kenelle?
KNT:n alle 70-vuotiaat jäsenet, hänen mukanaan matkustavat alle 18-vuotiaat lapset. Lapsilla tarkoitetaan vakuutetun omia lapsia ja lapsenlapsia, vakuutetun puolison lapsia sekä vakuutetun kanssa vakinaisesti samassa taloudessa asuvia lapsia.

Missä voimassa?
Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa Suomesta alkavilla vapaa-ajan matkoilla, enintään 45 vrk matkan alkamisesta, linnuntietä yli 50 km matkan alkamispaikasta

Mitä korvataan?
Matkasairaus, -tapaturma, matkan peruuntuminen tai keskeytyminen, matkalta myöhästyminen, matkatavarat ja vahinkovastuu

Miten käytän? 
Vakuutuksen on myöntänyt Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva. Matkavakuutuskorttina toimii mobiilisovellus TaskuTurva. Matkavakuutustodistuksen saa myös Turvan verkkosivuilta ja asiakaspalvelusta.

Tarkat tiedot vakuutusehdoista löydät: 
www.turva.fi/knt


 

Dtl:

Vapaa-ajan matkustaja- ja matkatavaravakuutus

Kenelle?
Vakuutettuja ovat 18–70-vuotiaat Dtl:n varsinaiset jäsenet sekä opiskelija- ja eläkeläisjäsenet sekä jäsenen kanssa samassa taloudessa asuva ja mukana matkustava puoliso ja mukana matkustavat alle 19-vuotiaat lapset.

Missä voimassa?
Vakuutus on voimassa enintään 90 vrk kestävillä vapaa-ajan koti- ja ulkomaanmatkoilla, vähintään 50 km etäisyydellä kodista, työ/opiskelupaikasta tai vapaa-ajan asunnosta.

Mitä korvataan?
Matkasairaus, -tapaturma, matkan peruuntuminen tai keskeytyminen, matkalta myöhästyminen, mahdollisia kotiuttamiskuluja, pysyvä haitta, vahinkovastuu ja matkatavarat.

Miten käytän?
Vakuutuksen on myöntänyt AIG Europe. Tarvit-tavat vakuutustiedot ja Travel Guard -palvelun yhteystiedot löydät jäsenkortin kääntöpuolelta. Jos tarvitset erillisen todistuksen esimerkiksi viisumin liitteeksi, voit tilata sen suoraan AIG:sta puh. 020 303456.

Tarkat tiedot vakuutusehdoista löydät: 
www.dtl.fi/jasenedut