Uutta kohti

0
1387

Työmarkkinatoimijat ovat osoittaneet vastuullisuutta syntyneissä TES-sopimuksissa. Palkankorotustaso on ollut kahdelle vuodelle maltillisesti runsaat kolme prosenttia, ja KiKy-tunnit ovat menneisyyttä. Näyttääkin siltä, että KiKy-kyykylle ja ilmaiselle talkoilulle sanotaan sopimuksissa heipat.

Julkisen sektorin sopimuksista neuvotellaan tiiviisti. Työntekijöiden ostovoiman turvaavaan sopimukseen tulee päästä ja huolehtia kunnan ja kirkon työpaikkojen kilpailukyvystä ja työajasta.

Elämä ei ole vain rahaa ja sopimuksia. Perustavaa laatua oleva kysymys on oikeus toteuttaa seksuaalisuuttaan itseään ja toista kunnioittavasti. Millainen olen ja miten toiset siihen suhtautuvat kotona, töissä ja kirkossa? Mistä oikein puhumme, kun puhumme seksuaalisuuden moninaisuudesta? Lehden artikkeli auttaa pohtimaan asiaa.

Jätimme Dinossa hyvästit Dinogramille ja Kuumaa ja kylmää -palstalle. Uuden artikkelisarjan myötä tutustumme kulttuurin ilmiöihin. Toiminnanjohtaja- ja Puheenjohtaja-palstat korvataan liittojen omilla sivuilla. Sivuraiteilla-artikkeli esittelee jäsentemme kiinnostavia polkuja. Tässä lehdessä kerrotaan tunnemaalauksesta.

Uteliaasti uutta kohti muistaen, että ”Joka päivä ei tarvitse olla täydellinen”.

Mukavia lukuhetkiä. 

Tiina Laine
toiminnanjohtaja, Dtl
tiina.laine@dtl.fi