Kiitos vastuunkantajille

0
1153

teille, jotka annatte aikaanne, viitsimistänne ja ajatuksianne yhteiseksi hyväksi liitojen toimintaan. Työnne osastoissa, luottamusmiehinä, liittojen toimikunnissa, opiskelijatyössä, hallituksissa sekä valtuustossa tai edustajistossa on korvaamattoman tärkeää. Dino-lehden toimikunnan Hannu, Tanja, Eliisa ja Mikko sekä vaihtuvat kirjoittajat tuovat lehteemme näkemystä ja kontakteja eri puolilta Suomea.

Syyskokoukset tekivät liitoissa puheenjohtaja- ja hallitusjäsenvalinnat. Onnea ja menestystä puheenjohtajille Saara Huhanantti (Dtl) ja Anna Kärri (KNT). Dtl ja KNT ovat saaneet vastuunkantajat tuleville vuosille. Heidän menestymisensä puheenjohtajana on meidän kaikkien etu, joten tuetaan heitä ja ideoidaan heidän kanssaan liittojemme suuntaa. Puheenjohtaja saa toisinaan paistatella auringossa, mutta usein hän perehtyy asiakirjoihin illan lyhyinä tunteina ja ottaa esim. somessa kantaa jäsenten eduksi. Kiitos.

Vuosi sitten liittojen työntekijät puursivat toimistoissaan työpöytä pursuten. Nyt lähes koko työni on tapahtunut kotoa käsin Teams-verkkokokousten vaan vaihtuessa. Liimalaput täplittävät nyt kotikonttorini työhuonetta tai keittiön pöytää. Me muiden mukana taivuimme ja opimme uutta.

Etätyössä työn ja vapaan erottaminen toisistaan on vaikeampaa. Psyykkinen palautumiskyky on taito, treenaa sitä viikoittain, toteaa lehden artikkelissa Työturvallisuuskeskuksen Jarna Savolainen. Tarvitsemme taukoja ja joutilaisuutta, jotta luovuutemme kukoistaa.

Joulu tuokoon sinulle ja minulle joulun ihmeen, levon ja ilon. Kiitos kuluneesta ja menestystä vuoteen 2021.

Tiina Laine
toiminnanjohtaja, Dtl
tiina.laine@dtl.fi