Liittojen uudet puheenjohtajat

0
1170

Saara Huhanantti, jatkaa Dtl:n puheenjohtajana

1. Miksi asetuit puheenjohtajaehdokkaaksi?

Olen saanut toimia nyt kaksi kautta Dtl:n puheenjohtajana, ja kolmas kausi tuo mahdollisuuden nähdä vähän pidemmän aikaperspektiivin liiton työhön. Tehtävä on mielenkiintoinen ja tarjoaa aitiopaikan katsella diakoniatyötä koko valtakunnan tasolla

2. Mihin suuntaan haluat kehittää liittoa?

Lähdemme rakentamaan liitolle uutta strategiaa yhdessä hallituksen ja toimiston väen kanssa. Katsomme tavoitteita pidemmälle ja tarkastelemme työn painopisteitä. Jäsenistön etujen puolustaminen on keskiössä, mutta tärkeää on myös liiton toiminnasta viestiminen ja jäsenyyden merkityksen esillä pitäminen sekä diakoniatyön näkyvyyden lisääminen.

3. Millaisen puheenjohtajan Dtl saa sinusta?

Tuon puheenjohtajan paikalle pitkän kokemuksen seurakuntatyöstä sekä näyn diakonian johtamisesta. Aiemmat kaudet ovat laajentaneet entisestään verkostojani, minkä katson olevan yksi suurimmista vahvuuksistani. En pidä pönöttämisestä, vaan avoimesta, luontevasta yhteistyöstä ja keskustelusta.

Nimi: Saara Huhanantti
Työpaikka: Johtava diakoniatyöntekijä Tikkurilan 
seurakunnassa Vantaalla
Perhe: mies ja kaksi poikaa
Harrastukset: Uusien neulomishaasteiden 
taklaaminen, viimeisimpänä islantilaisneule

Anna Kärri, KNT:n uusi puheenjohtaja

1. Miksi asetuit puheenjohtajaehdokkaaksi?

Minulla on paljon annettavaa yli 15 vuoden työkokemukseni ja persoonani kautta sekä jäsenistölle että KNT:lle järjestönä. Olen tehnyt työurani aikana eri työaloja, ja tällä hetkellä olen järjestössä työssä. Tämä laaja-alainen työkokemukseni auttaa minua näkemään myös ammattiliiton asiat monelta eri suunnalta.

2. Mihin suuntaan haluat kehittää KNT:tä?

Haluan jatkaa KNT:n kehittämistä vielä vahvemmin omaa jäsenistöään kuuntelevaksi avoimeksi järjestöksi. Juuri valmistunut strategia antaa hyvät suuntaviivat liiton kehittämiselle.

3. Millaisen puheenjohtajan KNT saa sinusta?

Näen asiat monelta kannalta ennen kuin teen päätöksiä. Puheenjohtajana olen avoimen keskustelun ja hyvien perustelujen ystävä. Valitessanne minut saitte iloisen karjalaisen naisen, joka ei purematta niele asioita ja on aina valmis kuuntelemaan.

Nimi: Anna Kärri
Työpaikka: Lasten ja nuorten keskus ry (virkavapaalla Joutsenon seurakunnan nuorisotyöohjaajan virasta)
Perhe: puoliso Panu ja lapset Olivia ja Viljam
Harrastukset: Juoksu, elokuvat, lauta- ja konsolipelit