Näin äänestät Dtl:n edustajiston vaalissa

0
834

Diakoniatyöntekijöiden Liiton sääntöjen mukaan edustajiston jäsenten vaali pidetään joka neljäs vuosi. Edustajisto on liiton ylintä valtaa käyttävä toimielin.

Edustajiston vaalissa äänioikeutettuja ja ehdokaskelpoisia ovat liiton varsinaiset jäsenet. Opiskelija-, eläkeläis- ja rinnakkaisjäsenet eivät voi äänestää.

Vaali suoritetaan sähköisesti. Äänestys alkaa 14.3.2022 ja päättyy 21.3.2022 kello 12. Kertakäyttöinen äänestyslinkki lähetetään varsinaiselle jäsenelle siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka hän on ilmoittanut liittoon.

Linkkiä klikkaamalla aukeaa äänestyslomake. Jäsen voi äänestää yhtä ehdokasta miltä tahansa listalta mistä päin tahansa, koska vaalipiirinä on koko Suomi. Linkillä voi äänestää vain kerran.

Äänestysajan päätyttyä vaalilautakunta kokoontuu laskemaan äänet ja vahvistamaan vaalin tuloksen. Vaalin tulos ilmoitetaan liiton kotisivuilla 22.3.2022 kello 14.

Jos liittoon ilmoittamasi sähköpostiosoite ei toimi tai muusta syystä et ole saanut äänestyslinkkiä, ota yhteys liiton toimistoon asian selvittämiseksi: p. 010 2190 300 tai toimisto@dtl.fi.

Direktiv inför valet av representantskap hittar ni på förbundets hemsida www.dtl.fi/vaalit

Diakoniatyöntekijöiden Liitto, edustajiston vaali 2022

Ehdokaslistat

Teksti Marko Pasma