Loistolomalle jäsenetujen jäljissä!

0
261

Odotettu kesäloma alkaa ja Suomi-tournee kutsuu! Tänä kesänä päätän nauttia täysin siemauksin liittoni tarjoamista jäseneduista. Talven pimeinä iltoina tein akavalaisten jäsenetuja pursuavalla Member+-nettisivulla lomahaaveistani totta.

Valittavana on jopa 60 lomahuoneistoa ympäri Suomea. Lomani alkaa listan eteläisimmästä lomahuoneistosta, Kopparöstä Raaseporista. Siellä nautin sisäsaaristolaistunnelmasta ensimmäisellä lomaviikollani. Mökiltä piipahdan saarikierrokselle hiidenkirnuineen ja riippusiltoineen, käyn Raaseporin keskiaikaisessa linnassa sekä käsityökeskus Fiskarsin Ruukissa. Vaivaton kulkeminen mahdollistuu Scandia Rentin vuokra-autolla (jäsenetuna -15 % alennus).

Mökkiviikon jälkeen jatkan matkaani Tampereen suuntaan. Lataan puhelimeeni Storytelin, josta jäsenetuna saan kuunnella 40 päivää maksutta äänikirjoja.

Tampereella hyppään näppärän moottoriveneen kyytiin ja nautin vauhdista koko päivän. Skipperi-vuokravälityspalvelu mahdollistaa veneilyn ilman omistamista. Käytössäni on Suomen kymmenissä satamissa yli 180 moottorivenettä. Member+ antaa 150 euron kerta-alennuksen voimassaolevasta kausimaksusta.

Matkani jatkuu junalla itään. Tilaan Matto.fi-verkkokaupasta uuden maton olkkariini (valikoima -15 %). Somea selatessani näen, että kotoileva kollegani on myös hyödyntänyt jäsenetujaan: hän on käyttänyt -30 % jäsenedun Playstation Plus -lahjakortista ja pelaa nyt poikiensa kanssa uutta peliä.

Huilaan yön Savonlinnassa Spahotel Casinossa (-15 % alennus). Vierailen upeassa Olavinlinnassa ja Kalliolinnan lettukahvilassa Sulosaaressa. Jatkan junalla matkaani pohjoiseen.

Rovaniemellä otan käyttööni 24Rentin auton (-20% alennus) ja matkaan viimeiselle lomaviikolleni Member+-palvelun pohjoisimpaan lomahuoneistokohteeseen Jerisjärvelle Muonioon. Matkalla ihailen tuntureita, järviä ja näenpä porojakin. Jerisjärvellä hyvät patikointi- ja maastopyöräilyreitit kutsuvat ja luonnonrauha on taattu.

Paluumatkalla yöjunassa takaisin etelään tilaan Hidasta elämää -verkkopuodista Stressinhallintakortit (-15 % alennus), sillä lomani lähestyy loppuaan. Kyllä näillä eväillä pärjää taas pitkän syksyn ja talven!

Teksti Tiina Heiskanen

Kuva kuviasuomesta.fi

www.memberplus.fi

www.dtl.fi/jasenyys/jasenedut

www.knt.fi/jasenyys/jasenedut